Technisch beheer

Technisch beheer

Op zoek naar hulp bij complexe technische vraagstukken rondom uw appartementencomplex? Wanneer het gaat om het beheer van een appartementencomplex, is het technische beheer van dit complex het meest aansprekend. Zowel voor iedere eigenaar als voor de verkoopwaarde van een appartement is het van groot belang dat het gehele complex in goede staat is en blijft.

Technisch beheer van een VvE maakt inzichtelijk welk periodiek onderhoud van alle gemeenschappelijke delen van het complex. Alsmede omvat kundig technisch beheer het snel oplossen van eventuele schades, zoals verstoppingen en lekkages. Daar is vaak technische kennis voor vereist, maar daarnaast ook adequate hulp bij calamiteiten en financiële zaken, zoals het opvragen van offertes en het doen van betalingen. Daarnaast is het verstandig om een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) op te laten stellen om vooraf inzicht te krijgen in de kosten.

Technisch beheer en onderhoud

Elk gebouw of complex heeft onderhoud nodig. Voor de uitstraling van het gebouw en uw woongenot is het belangrijk dit tijdig te doen om het in goede conditie te houden. Hiervoor is technisch inzicht en een duidelijke planning nodig. Wij hebben de kennis in huis om kleine en grote onderhoudsprojecten aan te pakken. Daarnaast komen wij direct in actie bij lekkages, schademeldingen en storingen. Wij nemen zorg uit handen.

Wij zorgen voor:

  • Aannemen van een reparatieverzoek of storingsmelding
  • Contact met derden voor het uitvoeren van dagelijks onderhoud
  • Contractbeheer m.b.t. de algemene VvE ruimten
  • Opvragen van offertes bij aannemers
  • Alle betalingen en administratieve afwikkeling m.b.t. de onderhoudsopdracht

 

Begeleiding en coördinatie onderhoud

Door de begeleiding en coördinatie onderhoud uit handen te nemen kunnen wij u  ontzorgen. Wanneer er onderhoud nodig is komt hier een hoop bij kijken, wij kunnen dit voor u in goede banen leiden. Wij hebben veel technisch kennis en ervaring in huis en wanneer hulp noodzakelijk zullen wij deskundige inschakelen.

Wij werken al jarenlang samen met onder andere aannemers, en onderaannemers met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Heb je eigen leveranciers? Dat juichen wij ook toe. Jullie beslissen.

Veelgestelde vragen

Toezicht houden op de staat van onderhoud, oplossen van kleine gebreken. En aan de hand van een MJOP tijdig onderhoud plegen, tegen marktconforme kosten.

Minister Blok heeft per 1 januari 2016 een onderzoek plicht ingesteld voor galerijflats en uitkragende balkons. Dit staat in een wijziging van het Bouwbesluit van 2012.
Meer informatie treft u aan op de volgende link: klik hier

Indien wijzigingen worden aangebracht aan gemeenschappelijke delen en zaken, is toe-stemming van de vergadering vereist. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden. Het is tevens verstandig om een gebruikers¬overeenkomst te laten opstellen, waarin de voorwaarden van de toestemming worden opgenomen.